درباره تی شی چای
-
تی شی در گیلکی یعنی مال تو ، متعلق به تو ، برای تو .
-
تی شی چای دارای مجوز فعالیت اقتصادی، اینماد و درگاه پرداخت اینترنتی زرین پال است. تراکنش مالی خرید و پیگیری سفارش از طریق شرکت زرین پال قابلبررسی است.
-
تی شی چای دارای حساب رسمی تأیید شده و مجوز فعالیت در سامانه هوشمند ارسال و مدیریت یکپارچه فروشگاههای آنلاین آمادست (پست پیشتاز گیت وی) میباشد.محصول خریداری شده از فروشگاه به طور خودکار در این سامانه ثبت، پردازش و کد رهگیری مرسوله به شماره موبایل خریدار ارسال میگردد.
-
سفارش ثبت شده در فاصله حداکثر 2 روز کاری تحویل پست میگردد. در شرایط عادی بین ۳ تا ۵ روز طول میکشد تا بسته به دست مشتری برسد.
-
تی شی چای مسئولیتی در قبال تأخیر خدمات شرکت پست ندارد.
نکاتی برای دمآوری بهتر چای طبیعی
-
آب آشامیدنی سالم کلید ماجراست. هرچقدر آب تمیزتر و دارای املاح کمتری باشد نتیجه آن در عطروطعم و رنگ چای آشکار میشود.
-
سماور و کتری که برای جوشاندن آب استفاده میشود فاقد جرم باشد. هیچوقت نباید آبی که هنوز در حال جوشیدن است را روی چای خشک داخل قوری ریخت.
-
استفاده از قوری چینی با اندازه مناسب برای دمآوری چای نتیجه بهتری دارد. قبل از ریختن چای خشک، قوری را با آب داغ آبکشی کنید.باتوجهبه نوع چای (ممتاز، قلم) به مقدار لازم چای خشک در قوری بریزید. برای هر نفر از یک پیمانه یا قاشق غذاخوری سر صاف استفاده شود. بعد از ریختن چای خشک داخل قوری میتوانید با کمی آب سرد چای خشک را آبکشی کنید.
-
باتوجهبه اندازه قوری و مقدار چای خشکی که داخل قوری ریخته شده به مقدار لازم آب داغ در قوری بریزید.قوری چای حتماً باید در حرارت غیرمستقیم شعله یا آتش قرار بگیرد وگرنه طعم چای جوشانده خواهد شد.
-
برای دمآوری چای طبیعی با شرط رعایتکردن نکات ذکر شده حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم است. بهخاطر داشته باشید هیچوقت به چای دم کشیده داخل قوری آب داغ اضافه نکنید.
-
در صورتی که از چایساز فرنچ پرس برای دمآوری چای استفاده می کنید از پرسکردن (فشاردادن) چای داخل صافی به دنبال رنگدهی چای خودداری نمائید. چای طبیعی محلی با چای خارجی که به طور معمول با رنگ و اسانس فرآوری و تولید شده کاملاً متفاوت است. استفاده از اهرم پرس (فشار) در چایساز فرنچ پرس باعث تلخی زیاد و بیمزگی چای طبیعی میشود.